2023 – 2024 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

2023 – 2024 Eğitim Öğretim Dönemi Başladı

Üç aylık yaz tatilinin ardından ilk ders zili bugün çaldı. 20 milyona yakın öğrenci bugün derse başladı.

Okul öncesi, ilkokul 1 ve 9’uncu sınıfa adım atan öğrenciler için 4-8 Eylül uyum haftasıydı. Bugün de diğer kademeler için ilk ders zili çaldı. 20 milyona yakın öğrenci derse başlamış oldu. Şimdiden öğrencilerimize başarılar diliyoruz.

İstanbul Maltepe’de bulunan yabancı dil kursumuz sizlere en iyi hizmeti verebilmek için daha çok çalışıyor.

 


Birebir dersler, bir öğretmen veya eğitmen tarafından özel olarak sunulabileceği gibi çevrimiçi platformlar aracılığıyla da gerçekleştirilebilir. Bu tür dersler, dil öğrenme, müzik öğrenme, özel konuları öğrenme ve kişisel gelişim gibi birçok alanda faydalı olabilir.

Ancak birebir derslerin bazı dezavantajları da olabilir. Örneğin, maliyeti daha yüksek olabilir ve öğrencinin bir öğretmene veya eğitmene erişimi sınırlayabilir. Ayrıca, grup dersleri sosyal etkileşimi artırabilirken birebir dersler daha izole bir öğrenme deneyimi sunabilir.

Sonuç olarak, birebir dersler, öğrencinin ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlı olarak uygun olabilir ve daha derinlemesine bir öğrenme deneyimi sağlayabilir.


İstanbul Maltepe‘de bulunan Ngls Yabancı Dil Dünyası Okulu’muz Maltepe İspanyolca Kursu, Maltepe İngilizce Kursu, Maltepe Fransızca dil kursu, Maltepe Rusça Kursu, Maltepe Almanca kursu, Yds’ye Hazırlık, Maltepe grup dersleri, izmir ingilizce kursu- aydın ingilizce kursu-antalya ingilizce kursu-başakşehir turkish course, üsküdar ingilizce kursu,  istanbul turkish course, maltepe ingilizce grup dersleri-pendik ingilizce grup dersleri, amasya ingilizce kursu, turhal ingilizce kursu, tokat ingilizce kursu, avcılar ingilizce kursu, online ingilizce, online almanca kursu, online yabancı dil eğitimi, online ispanyolca, Maltepe dil kurslarının hepsinde eğitim hizmeti vermekteyiz. Goethe Enstitüsü Sınavı başta olmak üzere, YDSYKSIELTSYÖKDİLTOEFLTOEICPROFIENCYPTEGMATSAT, YÖS ve birçok sınava hazırlamaktadır.